Onze vakmensen

Vakkundig
Onze medewerkers zien schoonmaken als hun vak en zijn daar goed in.

Enthousiast
Onze medewerkers hebben plezier in hun werk en willen dit aan u duidelijk maken.

Integer
U moet onze medewerkers kunnen vertrouwen.
Daarom dienen zij altijd een verklaring van goed gedrag te overleggen.

Lerend
Onze medewerkers moeten open staan voor kritiek. Deze opbouwende kritiek kunnen zij omzetten naar betere resultaten.

 

Profiel
Onze medewerkers behoren tot de beste
schoonmakers van Amsterdam. Iedere medewerker moet dezelfde kwaliteit schoonmaak kunnen behalen en onze schoonmaakbeleving waar kunnen maken. Daarom hebben wij een duidelijk profiel samen gesteld waarop wij onze medewerkers selecteren.

 

Selectieproces

Assessment
In het sollicitatiegesprek wordt een assessment afgenomen. In dit assessment gaan we in op het werkverleden, kunde, ervaring, karakter, denkvermogen en betrouwbaarheid van de kandidaat.

Arbeidsproef
In deze proef voert de kandidaat zelfstandig een schoonmaakopdracht uit. De kandidaat wordt gecontroleerd op de aanpak en kwaliteit van de schoonmaak. Hiernaast bekijken wij de verbale en non-verbale houding van de medewerker. Uiteindelijk controleren wij de omgang met het alarm en de sleutel.

Referenties
Bij degelijke referenties krijgt de kandidaat een contract aangeboden.

Schoonmaakunie Academie

Al onze schoonmakers zijn gecertificeerd. Ze volgen onze interne opleiding en worden getraind op expertise, degelijkheid en omgangsvormen. Pas als ze de opleiding met succes hebben afgerond, mogen zij bij u aan de slag.

Tevreden medewerkers
De basis is dat wij naar onze medewerkers onze
afspraken nakomen. Wij verstaan daaronder dat wij op tijd onze medewerkers betalen, de geldende CAO volgen en betrokken zijn bij de gezondheid van onze medewerkers.Om onze medewerkers gedurende het jaar enthousiast te houden worden bijzondere evenementen georganiseerd, krijgen ze cursussen aangeboden en praten zij mee over de schoonmaakkwaliteit bij klanten. Dit zorgt ervoor dat wij ons motto “Tevreden medewerkers betekenen tevreden klanten” continu waar blijven maken.