Lang gezocht naar een schoonmaakbedrijf. U heeft het gevonden! Schoonmaakunie is hét schoonmaakbedrijf  van Amsterdam.


Heeft u lang gezocht naar een geschikt schoonmaakbedrijf voor uw kantoor? Uw zoektocht stopt hier! Bij het schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie bent u aan het juiste adres voor de schoonmaker van uw bedrijf. Bestel nu hier online uw schoonmaakdienst. 

Onze tevreden schoonmakers:
Voor ons is een tevreden medewerker: iemand die plezier in het schoonmaakwerk heeft en voor de schoonmaakwerkzaamheden genoeg tijd en middelen heeft om een top prestatie voor u neer te zetten.  Doordat ons schoonmaakbedrijf zware selectieprocedures hanteerd, wordt er lang gezocht naar de beste medewerker voor Schoonmaakunie en voor u.

De Schoonmaakthermometer van Schoonmaakunie voor een continue hoge kwaliteit:
De kwaliteit van onze schoonmakers wordt gewaarborgd door onze schoonmaakthermometer. Zo liggen er bij alle kantoren waar er door ons wordt schoon gemaakt een logboek. Dit wordt gebruikt voor de communicatie tussen u en de schoonmaakmedewerker. Ook sturen wij als schoonmaakbedrijf maandelijks een  e-mail met de één vraag:  Bent u tevreden met het schoonmaakresultaat: Ja of Nee.

Een schoonmaakbedrijf gezocht en vondt een schoonmaakbedrijf waar u ook direct online kan bestellen.

--> Schoonmaak in Uren
Weet u hoeveel uren er schoon gemaakt moeten worden bij u op het bedrijf? Bereken hier nu binnen 30 seconden uw prijs per vier weken!

-->Schoonmaak Pakket
Binnen 6 minuten heeft u hier door het invullen van Schoonmaak Pakket een prijs voor de schoonmaak van uw kantoor.

-->Schoonmaak Adviseur
Maak hier directt online een afspraak met onze Schoonmaak Adviseurs.


U heeft lang genoeg gezocht dus als u liever belt, draai dan direct 020-8201138 en bestel uw schoonmaak!