Bij hét Schoonmaakbedrijf van de Willemspark binnen twee klikken online uw prijs

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie biedt u de mogelijkheid om online de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf in de Willemspark te berekenen. U kunt uw schoonmaakabonnement hierna online afsluiten. Vindt u dat wij tijdens de samenwerking niet voldoen aan uw kwaliteitseisen, dan hanteren wij bij u geen opzegtermijn!

Schoonmaakmedewerker:

In de Willemspark wordt er al in de volgende straten door onze mensen gewerkt; Oranje Nassaulaan, Koningslaan, Prins Hendriklaan, Koninginneweg, Emmastraat, Valeriusstraat en de Lairessestraat. Ook zijn wij in de avond actief op het Emmaplein en het Valeriusplein.

U online prijs:

Op de onderstaande 3 manieren kan de prijs van uw schoonmaak berekend worden.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Kunt u het aantal uren dat u nodig heeft in schatten of weet u deze al? Klik dan hier en vul het benodigde aantal uren in. Na 1 klik heeft u de prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier het aantal werkplekken en werkruimtes in te vullen kunt u uw eigen Schoonmaakpakket samenstellen. Wanneer u deze heeft ingevuld kunt u direct de prijs voor uw Schoonmaakpakket zien!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier voor het inplannen van een afspraak met onze Schoonmaak Adviseur. Onze Adviseur helpt u bij bepaalde keuzes en stelt na het bezoek bij u op kantoor een schoonmaakprogramma op hierna wordt er een offerte naar u verstuurd.

Of bel direct via 020-8201138!