Bij hét schoonmaakbedrijf in de Stadionbuurt heeft u binnen drie klikken uw prijs online

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie geeft u de kans om online de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf in de Stadionbuurt te berekenen. Online kunt u het schoonmaakabonnement afsluiten. De kwaliteitseisen zijn voor ons leidend. Wanneer wij heir volgens u niet aan voldoen, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze schoonmaakmedewerkers in het Stadionbuurt:

Onze schoonmakers zijn al actief bij verschillende kantoren, bedrijven en winkels bij u in de buurt zoals op het Burgerweeshuispad, Stadionweg, Marathonweg en de Olympiaweg. Ook maken wij bij bedrijven schoon rondom het Olympiaplein en het Olympisch Stadion

Online uw prijs voor de schoonmaak van uw kantoor:

Uit onderstaande drie opties kunt u een keuze maken om uw prijs voor de schoonmaak vast te stellen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u al hoeveel uren er op uw kantoor schoon gemaakt dienen te worden klik dan hier? Na het invullen van de uren heeft u binnen 1 klik de prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u in 2 minuten de informatie invoeren van de verschillende werkplekken en werkruimtes in uw kantoor. Als u alle gegevens heeft ingevoerd kunt u direct online uw prijs bekijken!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om een afspraak in te boeken met onze Schoonmaak Adviseur. Op de door u gewenste dag en tijd komt hij/ zij bij u langs en stelt hierna voor u een schoonmaakprogramma op en verstuurd u een offerte.

Of bel direct via 020-8201138!