Bij hét Schoonmaakbedrijf in de Schinkelbuurt binnen twee klikken uw prijs

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie maakt het mogelijk dat u online de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf in de Schinkelbuurt kan berekenen. Wanneer u dit wenst kunt u uw schoonmaakabonnement online afsluiten. Indien wij tijdens de samenwerking niet voldoen aan uw eisen of de gewenste kwaliteit, dan hanteren wij bij u geen opzegtermijn!

Schoonmaakmedewerker:

In de Schinkelbuurt wordt er door onze getrainde schoonmakers al bij en aantal kantoren en bedrijven schoongemaakt zoals in de Amstelveenseweg, Schinkelkade en de Havenstraat.

U online prijsberekening:

Op de onderstaande 3 manieren kan de prijs van uw schoonmaak berekend worden.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier als u weet hoeveel uren wij nodig hebben voor de schoonmaak van uw kantoor. Vul het aantal uren en binnen 2 seconden heeft u de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u de verschillende werkplekken en werkkamers in uw kantoor invullen. Wanneer u deze heeft ingevuld kunt u direct uw online prijs zien!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier voor het inplannen van een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs. Onze Adviseur stelt na het bezoek bij u op kantoor een schoonmaakprogramma samen en op basis hiervan wordt er een offerte naar u verstuurd.

Of bel direct via 020-8201138!