Bij ons schoonmaakbedrijf in de Oude Pijp binnen drie klikken online uw prijs.

Schoonmaakunie biedt u als enige schoonmaakbedrijf in de Oude Pijp aan om de schoonmaak van uw kantoor online te berekenen. Wanneer u dit wilt kunt u direct uw schoonmaakabonnement afsluiten. Als u niet tevreden bent met onze dienst, dan hanteren wij geen opzegtermijn voor u!

Schoonmaakmedewerkers:

In de Oude Pijp maken onze schoonmakers bij verschillende kantoren, bedrijven en winkels schoon. Zo werken zij op de Stadhouderskade, Albert Cuypstraat, Ruysdaelkade, Gerard Doustraat en de Govert Flinckstraat. Ook komen wij veel rondom het Marie Heinekenplein en het Sarphatipark.

Online Prijs:

U kunt uit één van de onderstaande 3 opties de prijs van uw schoonmaak bepalen:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u het aantal uren dat er schoon gemaakt moet worden? Dan kunt u hier het aantal uren invullen en heeft u binnen 1 klik uw prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Stel hier in 4 minuten uw Schoonmaak Pakket samen! Dit kunt u doen aan de hand van de werkkamers en werkplekken in uw bedrijf en bekijk hierna online uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs kunt u hier online inboeken. Na het bezoek bij uw bedrijf stelt onze Adviseur een schoonmaakprogramma op en wordt deze binnen 8 uren in een offerte naar u toegezonden.

 Of bel direct via 020-8201138!