Bij dit Schoonmaakbedrijf in de Nieuwe Pijp heeft binnen twee klikken uw prijs

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie maakt het u gemakkelijk doordat u online de prijs van de schoonmaak van uw kantoor in de Nieuw Pijp kunt berekenen. Als u dit wilt kunt u hierna direct uw schoonmaakabonnement afsluiten. Als u absoluut niet tevreden bent tijdens de samenwerking, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze schoonmaakmedewerkers zijn specialisten:

In de Nieuwe Pijp wordt er door onze schoonmakers al bij de nodige winkels en bedrijven schoon gemaakt. Zo werken zij al bij bedrijven op de Rustenburgerstraat, van Ostadestraat, Ferdinand Bolstraat, Jozef Israelskade, Ceintuurbaan en de Van Woustraat. Rondom het Cornelis Troostplein en het Dora Tamanaplein zijn onze schoonmakers in de avond ook veel aan het werk.

U online prijs:

Op de onderstaande 3 manieren genereert uzelf de prijs van uw schoonmaak.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier wanneer u het aantal uren weet dat nodig is voor de schoonmaak in uw bedrijf? Binnen 30 seconden weet u de vaste prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf per vier weken.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Als u hier klikt, kunt u de verschillende werkplekken en werkruimtes invullen om uw Schoonmaak Pakket samen te stellen. Bekijk hierna online uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om online direct een afspraak met onze Adviseur te maken. Na uw kantoor gezien te hebben stelt onze Adviseur een schoonmaakprogramma op en wordt er een offerte naar u verstuurd.

Of bel direct via 020-8201138!