Bij hét schoonmaakbedrijf in het Museumkwartier heeft u binnen drie klikken uw prijs online

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie maakt het mogelijk om online de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf in het Museumkwartier te berekenen. Hierna kunt u online uw schoonmaakabonnement afsluiten. Indien u tijdens de samenwerking niet volledig tevreden bent over de kwaliteitseisen, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze schoonmaakspecialisten:

In het Museumkwartier werken onze schoonmakers al op meerdere locaties bij verschillende kantoren, bedrijven en winkels zoals op de van Baerlestraat, van Eeghenstraat, P.C. Hooftstraat, Paulus Potterstraat, Gabriel Metsustraat, Hobbemakade, Johannes Vermeerstraat, J.J. Viottastraat, Nicolaas Maesstraat, Willemsparkweg en in de Johannes Verhulststraat. In de ochtend voeren wij ook de schoonmaak uit rondom het gehele museumplein.

U online prijs voor de schoonmaak van uw kantoor:

U kunt onderstaand een keuze maken uit 3 opties om uw prijs voor de schoonmaak vast te stellen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u al hoeveel uren er op uw kantoor schoon gemaakt dienen te worden klik dan hier? Na het invullen van de uren heeft u binnen 1 klik de prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u in 2 minuten de informatie invoeren van de verschillende werkplekken en werkruimtes in uw kantoor. Als u alle gegevens heeft ingevoerd kunt u direct online uw prijs bekijken!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om een afspraak in te boeken met onze Schoonmaak Adviseur. Op de door u gewenste dag en tijd komt hij/ zij bij u langs en stelt hierna voor u een schoonmaakprogramma op en verstuurd u een offerte.

Of bel direct via 020-8201138!