Bij hét Schoonmaakbedrijf in de Hoofddorppleinbuurt heeft u binnen twee klikken uw prijs

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie geeft u de kans om online de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf in de Hoofddorppleinbuurt te berekenen. Hierna kunt u uw schoonmaakabonnement afsluiten. Als wij tijdens de samenwerking niet volledig voldoen aan uw wensen, dan hanteren wij geen opzegtermijn voor u!

Onze schoonmakers zijn getrainde vakmensen:

In de Hoofddorppleinbuurt maken onze gediplomeerde schoonmaakmedewerkers al bedrijven en kantoren op de volgende locaties schoon; bij meerdere kantoren en bedrijven schoon. Zij zetten zich iedere dag in bij bedrijven op de Haarlemmermeerstraat, Rietwijkerstraat, Sloterkade, Zeilstraat, Aalsmeerweg, Heemstedestraat, Generaal Vetterstraat, Valschermkade, Anthony Fokkerweg en de Henk Sneevlietweg.

Meerdere keuzes voor de prijsberekening:

Op de onderstaande 3 manieren kunt u de prijs van uw schoonmaak bepalen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier wanneer u al een idee heeft van het aantal uren dat u wilt dat wij bij u schoonmaken. Vul de uren in en binnen 1 klik heeft u de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u de verschillende kamers en plekken in uw kantoor invullen om vervolgens direct uw prijs online in te zien!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om online een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs te maken. Als u dit wenst staan zij dezelfde dag nog voor u klaar. Na het bezoek bij u op kantoor stelt onze Adviseur een schoonmaakprogramma op en op basis hiervan wordt er een offerte naar u verstuurd.

Of bel direct via 020-8201138!