Bij het schoonmaakbedrijf van Duivelseiland heeft u binnen drie klikken uw prijs

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie biedt u de kans om online de prijs van de schoonmaak van uw kantoor op Duivelseiland te berekenen. Het is mogelijk om hierna direct uw schoonmaakabonnement af te sluiten. Onze kwaliteit monitoren wij continue. Mochten wij hier volgens u niet aan voldoen, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze medewerkers in Duivelseiland zijn vakmensen:

Onze schoonmakers zijn al actief bij verschillende kantoren, bedrijven en winkels bij u in de buurt zoals op de Roelof Hartstraat, Pieter Baststraat, Ruysdaelstraat en de Balthasar Floriszstraat.

Direct online uw prijs:

U kunt bij ons op 3 manieren de prijs van uw schoonmaak vaststellen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier als u het aantal uren weet dat er schoon gemaakt moet worden bij uw bedrijf? Als u het aantal uren heeft ingevuld heeft u binnen 1 klik de prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Als u hier klikt, heeft u binnen 3 minuten uw pakket, aan de hand van de verschillende werkruimtes en werkplekken in uw kantoor, samengesteld. Hierna kunt u direct uw prijs bekijken!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Maak hier online een afspraak met onze Schoonmaak Adviseur. Nadat onze Schoonmaak Adviseur bij u langs is geweest op locatie wordt er voor u een schoonmaakprogramma opgesteld. Op basis hiervan maken we voor u een overzichtelijke offerte.

Of bel direct via 020-8201138!