Ons schoonmaakbedrijf maakt al bij jaren bij meerdere kantoren en bedrijven schoon in de Vondelbuurt!

Schoonmaakunie kan als enige schoonmaakbedrijf in de Vondelbuurt u aanbieden om online een prijsoverzicht te maken van de schoonmaak voor uw bedrijf. Hierna kunt u indien u dit wenst direct een schoonmaakabonnement afsluiten.

Onze schoonmakers:

In de Vondelbuurt voeren onze schoonmaakmedewerkers al jaren bij verschillende bedrijven, winkels en kantoren de schoonmaak uit. Vanaf vroeg in de ochtend tot in de avond zijn zij bezig in de Vondelstraat, Roemer Visscherstraat en de Tesselschadestraat. Ook maken wij veel schoon bij bedrijven, winkels en kantoren in en rondom het Vondelpark.

De prijs voor de schoonmaak direct online te zien:

Als enige schoonmaakbedrijf in Nederland kunt u bij ons online de kosten van de schoonmaak van uw kantoor berekenen. Bekijk nu snel de prijs door een keuze te maken uit de 3 onderstaande opties.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Al een idee hoeveel uren u verwacht dat de schoonmaker nodig heeft? Vul hier het aantal uren in en bekijk dan binnen 10 seconden de prijs van de schoonmaak van uw kantoor.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u binnen 3 minuten zelf uw Schoonmaak Pakket samenstellen. Door de schoon te maken ruimtes van uw kantoor in te voeren kunt u direct uw prijs bekijken.

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Online kunt u hier een afspraak maken met één van onze Schoonmaak Adviseurs. Na het bezoek bij u op kantoor stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op en verstuurd u een duidelijke schoonmaakofferte.

 

 Of bel direct via 020-8201138!