Ons schoonmaakbedrijf komt vaak in de Van Lennepbuurt.

Schoonmaakunie kan u als enige schoonmaakbedrijf in de Van Lennepbuurt online bijstaan om de schoonmaak van uw bedrijf en de prijs hiervan op onze website te regelen.

Onze vakmensen in de schoonmaak:

In de Van Lennepbuurt komen onze schoonmaakmedewerkers al bij verschillende winkels, bedrijven en kantoren de schoonmaak uitvoeren. Zij zijn vaak te vinden in de avond en de ochtend op de Jacob van Lennepstraat -en Kade, Ten Katestraat, Jan Pieter Heijestraat en de Borgerstraat.

Online Prijs:

Schoonmaakunie maakt het als enige in Nederland voor u mogelijk online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor te bekijken. Kies uit één van de onderstaande 3 opties om de prijs van uw schoonmaak op uw kantoor te berekenen:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Bent u bekend met de hoeveelheid uren die er nodig zijn om schoon te maken? Bereken dan hier snel in 40 seconden de prijs van uw kantoorschoonmaak.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket:

Stel hier binnen 5 minuten uw eigen Schoonmaak Pakket samen aan de hand van de verschillende ruimtes in uw kantoor en bekijk direct uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Voor een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs kunt u deze hier online inboeken. Na het bezoek op uw kantoor stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op en verstuurd u binnen 8 uren een heldere schoonmaakofferte toe.

 

Of bel direct via 020-8201138!