Ons schoonmaakbedrijf maakt al bij meerdere kantoren en bedrijven schoon aan de Overtoomse Sluis!

Schoonmaakunie kan als enige schoonmaakbedrijf aan de Overtoomse Sluis u de aanbieding doen om online een prijsoverzicht te maken voor de schoonmaak van uw bedrijf. Hierna kunt u indien u dit wenst direct een schoonmaakabonnement afsluiten.

Onze schoonmaakmedewerkers:

Aan de Overtoomse Sluis voeren onze schoonmaakmedewerkers al jaren bij verschillende bedrijven, winkels en kantoren de schoonmaak uit. Tot laat in de avond zijn zij bezig op de Overtoom, Staringstraat, Saxenburgerstraat en het J.J. Cremerplein.

Prijs:

Schoonmaakunie is het enige schoonmaakbedrijf in Nederland waar u de mogelijkheid heeft online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor te berekenen. Kies hiervoor uit één van de onderstaande 3 opties:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u hoeveel uren er nodig zijn om schoon te maken bij u op kantoor? Vul hier het aantal uren in en bekijk dan binnen 10 seconden de prijs van uw schoonmaak.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Bekijk binnen 4 minuten hier uw Schoonmaak Pakket online door de ruimtes van uw bedrijf in te vullen!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Maak hier nu online een afspraak met onze Schoonmaak Adviseur bij u op kantoor. Na de inventarisatie van de werkzaamheden stelt onze Schoonmaak Adviseur een overzichtelijk schoonmaakprogramma op en verwerkt dit in een duidelijke schoonmaakofferte.

 

 Of bel direct via 020-8201138!