Ons schoonmaakbedrijf maakt al bij meerdere bedrijven en kantoren schoon in of in de buurt van de Kinkerbuurt!

Schoonmaakunie kan als enige schoonmaakbedrijf in de Kinkerbuurt u de mogelijkheid bieden om u nu op onze website direct een online prijs inzicht te bieden voor de schoonmaak van uw bedrijf. Hierna kunt u als u dit wenst direct online een schoonmaakabonnement afsluiten.

Onze medewerkers in de schoonmaak:

In de Kinkerbuurt verzorgen onze schoonmaakmedewerkers al bij verschillende bedrijven, winkels en kantoren de schoonmaak. Vanaf vroeg in de ochtend zijn zij bezig op de Bellamystraat, de Bilderdijkkade, Elisabeth Wolffstraat en de Tweede Kostverlorenkade.

Prijs:

Op de website van Schoonmaakunie kunt u nu online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor bekijken. Onderstaand zijn hiervoor 3 keuzes gegeven:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Hebt u al uitgezocht en duidelijk hoeveel uren er schoon gemaakt dient te worden bij uw bedrijf? Bereken dan hier in 30 seconden de prijs voor de schoonmaak.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Stel hier binnen 4 minuten uw eigen Schoonmaak Pakket samen op basis van de verschillende ruimtes in uw kantoor en bekijk direct uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Hier kunt u online een afspraak maken met onze Schoonmaak Adviseur voor een heldere en overzichtelijke schoonmaakofferte.

 

 Of bel direct via 020-8201138!