Ons schoonmaakbedrijf maakt al bij meerdere kantoren en bedrijven schoon in de Helmersbuurt!

Schoonmaakunie kan als enige schoonmaakbedrijf in de Helmersbuurt u de aanbieding doen om online een prijsoverzicht te maken voor de schoonmaak van uw bedrijf. Hierna kunt u indien u dit wenst direct online een schoonmaakabonnement afsluiten.

Onze medewerkers in de schoonmaak:

In de Helmersbuurt verzorgen onze schoonmaakmedewerkers al bij verschillende bedrijven, winkels en kantoren de schoonmaak. Tot laat in de avond zijn zij bezig op de Jacob van Lennepkade, Eerste Helmersstraat, WG-Plein, Nicolaas Beetsstraat, Bilderdijkstraat, Kinkerstraat, Bosboom Toussaintstraat en natuurlijk de Eerste Constantijn Huygenstraat.

Prijs:

Als enige schoonmaakbedrijf in Nederland bieden wij u de mogelijkheid nu online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor te berekenen. Onderstaand kunt u daarvoor kiezen uit 3 opties:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Bent u op de hoogte van hoeveel uren er schoon gemaakt zouden moeten worden in uw bedrijf? U kunt hier snel in 45 seconden online de prijs van uw schoonmaak bepalen.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Bestel hier binnen 4 minuten uw Schoonmaak Pakket door de ruimtes van uw kantoor in te vullen en bekijk hierna direct uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Hier kunt u online een afspraak inboeken met onze Schoonmaak Adviseur. Na zijn bezoek ontvangt u een overzichtelijke schoonmaakofferte.

 

 Of bel direct via 020-8201138!