Ons schoonmaakbedrijf maakt al bij meerdere bedrijven en kantoren schoon in de Da Costabuurt!

Schoonmaakunie kan als enige schoonmaakbedrijf in de Da Costa buurt u de mogelijkheid bieden om u online een prijs inzicht te geven voor de schoonmaak van uw bedrijf. Hierna kunt u direct online een schoonmaakabonnement afsluiten.

Onze medewerkers in de schoonmaak:

In de Da Costa Buurt verzorgen onze schoonmaakmedewerkers al bij verschillende bedrijven, winkels en kantoren de schoonmaak. Tot laat in de avond zijn zij bezig op de Clerqstraat, Bilderdijkstraat, Kinkerstraat en de Potgieterstraat.

Online uw prijs voor de schoonmaak:

Op onze website kunt u online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor bepalen. Onderstaand kunt u kiezen uit 3 opties hiervoor:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u het aantal uren dat er nodig zijn om schoon te maken? Bereken dan hier binnen 20 seconden de prijs van uw schoonmaak.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Bepaal hier binnen 4 minuten uw Schoonmaak Pakket aan de hand van de ruimtes in uw kantoor of winkel en bekijk direct uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Hier kunt u gemakkelijk online een afspraak maken met één van onze Schoonmaak Adviseurs die bij u op kantoor langs komt. Hierna zal er binnen 16 uren een heldere schoonmaak offerte naar u toegezonden worden.

 

 Of bel direct via 020-8201138!