Ons schoonmaakbedrijf maakt al veel bedrijven in Osdorp-Oost schoon.

Schoonmaakunie biedt u als enige schoonmaakbedrijf in Osdorp-Oost de mogelijkheid om de schoonmaak van uw kantoor online te berekenen en te bepalen.

Onze schoonmaakmedewerkers:

In Osdorp-Oost maken onze schoonmaakmedewerkers al bij meerdere kantoren, bedrijven en winkels schoon. Zo werken zij op de Pieter Calandlaan, Professor R. Casimirstraat en de Meer en Vaart. Ook maken wij veel schoon in en rondom het Osdorpplein.

Online Prijs:

Schoonmaakunie maakt het voor u mogelijk om online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor te berekenen. Schoonmaakunie is het enige schoonmaakbedrijf in Nederland die u hiervoor de mogelijkheid bied. Kies uit één van de onderstaande 3 opties om de prijs van uw schoonmaak te bepalen:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u al door ervaring hoeveel uren er schoon gemaakt moeten worden? Bereken dan hier in 30 seconden uw prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Stel hier in 7 minuten uw eigen Schoonmaak Pakket samen! Dit kan aan de hand van de verschillende kamers en werkplekken in uw bedrijf en bekijk hierna online uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Voor een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs kunt u hier online een afspraak inboeken. Na het bezoek bij uw bedrijf stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op en wordt deze binnen 12 uren in een duidelijke schoonmaakofferte naar u verstuurd.

 Of bel direct via 020-8201138!