Ons schoonmaakbedrijf is bekend in de Osdorp-Midden!

Schoonmaakunie kan u als schoonmaakbedrijf in Osdorp-Midden de mogelijkheid bieden om u een prijs online te geven voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Onze schoonmaakmedewerkers:

In Osdorp-Midden maken onze schoonmakers al jaren bij meerdere winkels, bedrijven en kantoren schoon. Vaak zijn zij vroeg in de ochtend al druk in de weer op de PieterCalandlaan, Tussenmeer, Baden Powellweg en de Reimerswaalstraat.

Online Prijs:

Op onze website kunt u online de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf bepalen. Kies hiervoor uit één van de genoemde 3 opties:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u hoeveel uren er nodig zijn om door een schoonmaker uw bedrijf schoon te laten maken? Vul dan hier het aantal uren in en bekijk meteen online de prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Hier kunt u binnen 3 minuten zelf uw Schoonmaak Pakket inrichten. Bepaal de schoon te maken ruimtes van uw kantoor en bekijk hierna direct uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Wilt u graag een afspraak maken met één van onze Schoonmaak Adviseurs klik dan hier. Na het bezoek bij u op kantoor stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op en verstuurd u een duidelijke schoonmaakofferte.

 Of bel direct via 020-8201138!