Bij ons Schoonmaakbedrijf actief in Middenveldsche Akerpolder en Sloten heeft u online binnen 3 minuten een prijs voor de schoonmaak.

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie heeft het mogelijk gemaakt dat u online de prijs van de schoonmaak van uw kantoor of bedrijf in Slotervaart kan berekenen. Bekijk hier uw mogelijkheden.

Onze medewerkers zijn vakmensen:

In Slotervaart maken onze schoonmaakmedewerkers al bij meerdere kantoren, winkels en kantoren schoon. Zij werken hier hard overdag of in de avond op de Plesmanlaan, A. Reitsmakade, De Alpen en op de pleinen Iwan Kantemanplein en Ecuplein en het Dijkgraafplein.

Direct uw prijs online in te zien:

U kunt op 3 verschillende manieren uw de prijs van uw schoonmaak bepalen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Bent u op de hoogte van hoeveel uren er schoon gemaakt zou moeten worden in uw bedrijf? Bereken dan hier binnen 40 seconden de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Binnen 5 minuten heeft u hier uw eigen Schoonmaak Pakket samengesteld. Dit kan aan de hand van de verschillende werkruimtes en werkplekken in uw kantoor. Hierna kunt u online uw prijs inzien!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Online kunt u hier een afspraak maken met één van onze Schoonmaak Adviseurs. Na het bezoek bij u op kantoor stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op en verstuurd u een duidelijke schoonmaakofferte.

Of bel direct via 020-8201138!