Ons schoonmaakbedrijf maakt al bij meerdere winkels, bedrijven en kantoren schoon in Lutkemeer/Ookmeer!

Schoonmaakunie kan u als enige schoonmaakbedrijf in Lutkemeer/Ookmeer de mogelijkheid bieden om de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf direct op onze website te bekijken. Hierna kunt u deze indien u dit wenst ook meteen afsluiten in de vorm van een schoonmaakabonnement.

Onze vakmensen in de schoonmaak:

In Lutkemeer/ Ookmeer werken onze schoonmakers al bij meerdere bedrijven en winkels. In de vroege ochtend komen zij op de Ookmeerweg, Osdorperweg, Lutkemeerweg en de Etnastraat.

Online Prijs:

Schoonmaakunie maakt het voor u mogelijk om online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor of bedrijf te berekenen. Schoonmaakunie is het enige schoonmaakbedrijf in Nederland die u hiervoor de mogelijkheid biedt. Maak hiervoor een keuze uit de 3 onderstaande opties:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u al door ervaring hoeveel uren er schoon gemaakt moet worden in uw kantoor? Bereken dan hier in 30 seconden uw prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Bekijk binnen 5 minuten hier uw Schoonmaak Pakket online door de ruimtes van uw bedrijf in te vullen!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Maak hier nu online een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs bij u op kantoor. Na de inventarisatie van uw wensen stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op. Hierna zal er binnen 12 uren een schoonmaakofferte naar u toegestuurd worden.

 

 Of bel direct via 020-8201138!