Bij dit Schoonmaakbedrijf op de Weesperzijde binnen twee klikken uw prijs

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie komt u tegemoet en maakt het mogelijk online de prijs van de schoonmaak van uw kantoor aan de Weesperzijde te berekenen. Indien u dit wenst kunt u direct uw schoonmaakabonnement afsluiten. Als u niet tevreden bent tijdens de samenwerking, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze schoonmaakmedewerkers zijn specialist in wat ze doen:

Op de Weesperzijde wordt er door onze schoonmakers al bij de nodige winkels, kantoren en bedrijven schoon gemaakt. Zo werken zij al bij bedrijven op de Wibautstraat, Mauritskade, Weesperzijde, Ruyschstraat en de Vrolikstraat.

U online prijs:

Op de onderstaande 3 manieren genereert uzelf de prijs van uw schoonmaak.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier wanneer u weet wat het aantal uren is dat u nodig heeft voor de schoonmaak in uw bedrijf? Binnen 30 seconden weet de definitieve prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Als u hier klikt, kunt u de verschillende werkruimtes en plekken invullen om uw eigen Schoonmaak Pakket samen te stellen. Bekijk hierna online uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om online een afspraak met onze Schoonmaak Adviseur te maken. Na het zien van uw kantoor stelt onze Schoonmaak Adviseur een programma op en wordt er een schoonmaakofferte naar u verstuurd.

Of bel direct via 020-8201138!