Bij hét schoonmaakbedrijf van de Transvaalbuurt binnen drie klikken uw prijs online

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie maakt het mogelijk dat u online de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf in de Transvaalbuurt kan berekenen. Eventueel kunt u direct uw schoonmaakabonnement online afsluiten. Als u tijdens de samenwerking tegen bepaalde zaken aanloopt en niet tevreden bent, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze schoonmaakmedewerkers zijn specialisten:

In de Transvaalbuurt werken onze schoonmakers al op meerdere locatie bij verschillende kantoren, en winkels schoon zoals op de Pretoriusstraat, Transvaalstraat, en deTugelaweg. Natuurlijk zijn wij ook vaak aanwezig op het Steve Bikop –en Transvaalplein.

Uw prijs:

U kunt op 3 manieren de prijs van uw schoonmaak vaststellen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier wanneer u het aantal uren dat er schoon gemaakt moet worden in uw bedrijf weet? Na het juist invullen van het aantal uren heeft u binnen 1 klik de prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken hebt u binnen 4 minuten aan de hand van de verschillende werkruimtes en werkplekken in uw kantoor uw eigen Pakket samengesteld. Hierna kunt u direct online uw prijs inzien!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om online een afspraak te maken met onze Schoonmaak Adviseur. Onze Adviseur stelt voor u een programma op en verstuurd u een duidelijke schoonmaakofferte.

Of bel direct via 020-8201138!