Bij ons schoonmaakbedrijf in de Oosterparkbuurt binnen drie klikken online uw prijs.

Schoonmaakunie biedt u als enige schoonmaakbedrijf in Oosterparkbuurt de mogelijkheid om de schoonmaak van uw kantoor online te berekenen en te bepalen. Indien u dit wenst kunt u direct uw schoonmaakabonnement afsluiten. Als u niet tevreden bent tijdens de samenwerking, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Schoonmaakmedewerkers:

In de Oosterparkbuurt maken onze schoonmakers al bij verschillende kantoren, bedrijven en winkels schoon. Zo werken zij op de Andreas Bonnstraat, van Musschenbroekstraat, Populieren weg, de Eerste- Tweede –en Derde Oosterparkstraat en natuurlijk alles rondom het Oosterpark. Ook zijn wij actief rondom de pleinen ’s-Gravezandeplein, Kastanjeplein en Boerhaaveplein.

Online Prijs:

Kies uit één van de onderstaande 3 opties om de prijs van uw schoonmaak te bepalen:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u al door ervaring het aantal uren dat er schoon gemaakt moet worden? Vul dan hier het aantal uren in en heb binnen 30 seconden uw prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Stel hier in 7 minuten uw eigen Pakket samen! Doe dit aan de hand van de kamers en werkplekken in uw bedrijf en bekijk hierna online uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Voor een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs kunt u hier online een afspraak inboeken. Na het bezoek bij uw bedrijf stelt onze Adviseur een schoonmaakprogramma op en wordt deze binnen 12 uren in een duidelijke offerte naar u toegezonden.

 Of bel direct via 020-8201138!