Bij hét schoonmaakbedrijf in Middenmeer heeft binnen drie klikken uw prijs online

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie kunt u online de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf in Middenmeer berekenen. Als u wilt kunt u hierna online uw schoonmaakabonnement afsluiten. Indien u tijdens de samenwerking niet volledig tevreden bent, dan heeft u geen opzegtermijn!

Onze schoonmakers zijn specialisten:

In Middenmeer werken onze schoonmaakmedewerkers al op meerdere locaties bij verschillende kantoren, en winkels zoals op de Carolina MacGillavrylaan, Galileiplantsoen, Hogeweg, Kruislaan, Archimedesweg en de Johannes van der Waalstraat. Wij komen ook op het Sciencepark.

U online prijs voor de schoonmaak:

Maak een keuze uit de onderstaande 3 opties om uw prijs voor de schoonmaak vast te stellen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier als u de door u gewenste uren dat er moet worden schoon gemaakt al weet? Na het invullen van het aantal uren heeft u binnen 1 klik de prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u in 2 minuten de gegevens invoeren van de verschillende werkruimtes en werkplekken in uw kantoor. Hierna kunt u direct online uw prijs bekijken!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om online een afspraak te maken met onze Adviseur. Op de door u gewenste dag en tijd stelt hij/zij voor u een schoonmaakprogramma op en verstuurd u een offerte.

Of bel direct via 020-8201138!