Bij hét schoonmaakbedrijf in Frankendael binnen drie klikken uw prijs online

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie heeft het voor u mogelijk gemaakt dat u online de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf in Frankendael kan berekenen. Als u wilt kunt u hierna online uw schoonmaakabonnement afsluiten. Indien u tijdens de samenwerking niet tevreden bent, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze schoonmakers zijn specialisten:

In Frankendael werken onze schoonmakers al op meerdere locatie bij verschillende kantoren, en winkels schoon zoals op de Gooiseweg, Hugo de Vrieslaan, James Wattstraat, Kamerlingh Onneslaan, Middenweg en de Hugo de Vrieslaan. Ook zijn wij vaak aanwezig op het Prins Bernhardplein en Amstelplein.

U online prijs voor de schoonmaak:

U kunt op 3 manieren de prijs van uw schoonmaak vaststellen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier wanneer u het aantal uren dat er moet worden schoon gemaakt al weet? Na het invullen van het aantal uren heeft u binnen 1 klik de prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken hebt u binnen 4 minuten op basis van de verschillende werkruimtes en werkplekken in uw kantoor uw Pakket samengesteld. Hierna kunt u direct online uw prijs bekijken!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om online een afspraak te maken met onze Adviseur. Op de door u gewenste dag en tijd stelt hij/zij voor u een programma op en verstuurd u een duidelijke schoonmaakofferte.

Of bel direct via 020-8201138!