Bij hét schoonmaakbedrijf in De Omval heeft u binnen drie klikken uw prijs online

Schoonmaakunie biedt u als enige schoonmaakbedrijf in De Omval de kans om de schoonmaak van uw kantoor online te berekenen. Wanneer u dit wilt kunt u direct uw schoonmaakabonnement afsluiten. Als u constructief niet tevreden bent tijdens de samenwerking, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze schoonmaak specialisten:

In De Omval werken onze schoonmaakmedewerkers al op bij verschillende kantoren, en winkels op de Johan Muyskenweg, Spaklerweg, H.J.E. Wenkebachweg, Paul van Vlissingenstraat, Duivendrechtsekade en de Willem Fenengastraat

De online prijs voor de schoonmaak:

U kunt een keuze maken uit de onderstaande 3 opties om uw prijs voor de schoonmaak vast te stellen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier als u direct de door u gewenste aantal uren in wilt vullen. Na het invullen van het aantal uren heeft u binnen 1 klik de prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u in 2 minuten de benodigde informatie invoeren van de verschillende kamers en werkplekken in uw kantoor. Bekijk hierna direct online uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om online een afspraak te maken met onze Adviseurs. Op de door u gewenste dag en tijd komt hij/zij bij u op kantoor en stelt een schoonmaakprogramma voor u op en verstuurd u op basis hiervan een offerte.

Of bel direct via 020-8201138!