Bij ons schoonmaakbedrijf in de Dapperbuurt binnen drie klikken uw prijs online

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie maakt het u mogelijk dat u online de prijs van de schoonmaak van uw kantoor of bedrijf in de Dapperbuurt kan berekenen. Indien u dit wenst kunt u direct uw schoonmaakabonnement afsluiten. Als u niet tevreden bent tijdens de samenwerking, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze schoonmaakmedewerkers zijn vakmensen:

In de Dapperbuurt maken onze schoonmakers al op meerdere locatie bij verschillende kantoren, en winkels schoon. Bij alle klanten zetten ze zich volledig in zoals bij de klanten op de Zeeburgerdijk, Pontanusstraat, Dapperstraat, Eerste van Swindenstraat. Wij zijn ook vertegenwoordigd op het Paradijs -en Dapperplein.

Uw prijs:

U kunt op 3 manieren de prijs van uw schoonmaak vaststellen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier wanneer u op de hoogte bent van het aantal uren dat er schoon gemaakt moet worden in uw bedrijf? Na het invullen van het aantal uren heeft u binnen 1 klik de prijs.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken hebt u binnen 4 minuten aan de hand van de verschillende werkruimtes en werkplekken in uw kantoor uw eigen Pakket samengesteld. Hierna kunt u direct online uw prijs inzien!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om online een afspraak te maken met onze Schoonmaak Adviseur. Onze Schoonmaak Adviseur stelt voor u een schoonmaakprogramma op en verstuurd u een duidelijke offerte.

Of bel direct via 020-8201138!