Ons schoonmaakbedrijf maakt al bij meerdere bedrijven en kantoren schoon in Slotermeer-Zuidwest!

Schoonmaakunie kan u als enige schoonmaakbedrijf in Slotermeer-Zuidwest de mogelijkheid aanbieden om de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf direct op onze website te berekenen. Hierna kan deze ook meteen afgesloten worden.

Onze schoonmaak vakmensen:

In Slotermeer-Zuidwest maken onze schoonmakers al bij meerdere bedrijven, winkels en kantoren schoon. In de avond en de vroege ochtend komen zij op de Burgemeester Roellstraat, Descartesstraat, Noordzijde en de Burgemeester Hogguerstraat.

De prijs voor de schoonmaak direct online te zien:

Als enige schoonmaakbedrijf in Nederland kunt u bij ons online de kosten van de schoonmaak van uw kantoor berekenen. Bekijk nu snel de prijs door een keuze te maken uit de 3 onderstaande opties.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Hebt u al een idee hoeveel uren de schoonmaakmedewerker nodig heeft? Vul het aantal uren dan hier in en bekijk uw prijs voor de schoonmaak van uw kantoor.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Bekijk in 3 minuten hier uw Schoonmaak Pakket online door de werkruimtes van uw bedrijf in te vullen!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Maak hier nu online een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs bij u op kantoor. Na de inventarisatie van uw wensen en uw kantoor stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op. Hierna zal er binnen 8 uren een duidelijke schoonmaakofferte naar u toegestuurd worden.

 

 Of bel direct via 020-8201138!