Ons schoonmaakbedrijf is al bekend in Slotermeer-Noordoost en maakt al bij meerdere bedrijven schoon!

Schoonmaakunie kan als enige schoonmaakbedrijf er voor zorg dragen dat u in Slotermeer-Noordoost direct online een prijsoverzicht krijgt in de schoonmaak van uw bedrijf. Online kunt u hierna een schoonmaakabonnement afsluiten als u dit wenst.

Onze schoonmakers:

In Slotermeer-Noordoost maken onze schoonmakers al bij meerdere winkels, bedrijven en kantoren schoon. Zij zijn vaak tot laat bezig op de Burgermeester de Vlugtlaan, Burgemeester Vening, Jan de Jonghkade en de Slotermeerlaan. Ook zijn onze mensen veel te vinden op het Plein ’40-’45.

Direct uw prijs online in te zien:

Als enige schoonmaakbedrijf in Nederland biedt Schoonmaakunie u de mogelijkheid de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor online te berekenen. Onderstaand bieden wij u 3 opties waar u uit kan kiezen:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u al hoeveel uren onze schoonmaker nodig heeft voor de schoonmaak van uw kantoor? Bereken dan hier in 20 seconden de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Stel hier in 6 minuten uw eigen Schoonmaak Pakket samen! Dit kan aan de hand van de verschillende werkruimtes en werkplekken in uw kantoor. Hierna kunt u online uw prijs inzien!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Wilt u graag een afspraak maken met onze Schoonmaak Adviseur. Klik dan hier om online een afspraak in te boeken. Nadat onze Schoonmaakadviseur bij u langs is geweest wordt er een schoonmaakprogramma opgesteld en ontvangt u op basis hiervan een overzichtelijke schoonmaakofferte.

 

 Of bel direct via 020-8201138!