Ons schoonmaakbedrijf maakt al bij meerdere winkels en kantoren schoon in Geuzenveld!

Schoonmaakunie kan u als enige schoonmaakbedrijf in Geuzenveld de mogelijkheid bieden om de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf direct op onze website te berekenen en te bekijken. Hierna kan deze indien u dit wenst ook meteen afgesloten worden.

Onze vakmensen in de schoonmaak:

In Geuzenveld werken onze schoonmaakmedewerkers al bij meerdere kantoren, bedrijven en winkels. In de vroege ochtend komen zij op de Ruys de Beerenbrouckstraat, Aalbersestraat, Sam van Houtenstraat, De Savornin Lohmanstraat, Doctor H. Colijnstraat en het Lambertus Zeilplein

Nu online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor:

Bij ons kunt u als enige schoonmaakbedrijf in Nederland online de kosten van uw schoonmaak berekenen. Bekijk nu de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor door een keuze te maken uit de 3 onderstaande opties.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Is er al een idee hoeveel uren u verwacht dat de schoonmaker nodig heeft in uw kantoor? Vul dan hier het aantal uren in en bekijk dan binnen 10 seconden de prijs van de schoonmaak.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Stel hier in 6 minuten uw eigen Schoonmaak Pakket samen! Dit kan aan de hand van de verschillende kamers en werkplekken en bekijk hierna direct online uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Maak hier nu online een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs bij u op kantoor. Na de inventarisatie van uw wensen stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op. Hierna zal er binnen 12 uren een duidelijke schoonmaakofferte naar u toegestuurd worden.

 

 Of bel direct via 020-8201138!