Schoonmaakbedrijf in Holendrecht/ Reigersbos binnen twee klikken uw prijs

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie heeft het voor uw mogelijk gemaakt u online de prijs van de schoonmaak van uw kantoor in Holendrecht/ Reigersbos kan berekenen. Indien u dit wenst kunt u direct uw schoonmaakabonnement afsluiten. Als u niet tevreden bent tijdens de samenwerking, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze schoonmaakmedewerkers zijn specialisten:

In Holendrecht/ Reigersbos wordt er door onze schoonmakers al bij meerdere kantoren, winkels en bedrijven schoon gemaakt. Zo werken zij al bij bedrijven op de Meerkerkdreef, Schoonhovendreef, Langbroekdreef en Reigersbos.

Direct online uw prijs:

Op de onderstaande 3 manieren kunt u de prijs van uw schoonmaak genereren.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier wanneer u weet hoeveel uren er schoon gemaakt moeten worden in uw bedrijf? Binnen 30 seconden heeft u de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt de verschillende werkruimtes en plekken in uw kantoor invullen om uw eigen Schoonmaak Pakket samen te stellen. Hierna kunt u direct online uw prijs bekijken!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om online een afspraak met onze Schoonmaak Adviseur te maken. Na het zien van uw kantoor stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op en wordt er een offerte naar u verstuurd.

Of bel direct via 020-8201138!