Bij hét Schoonmaakbedrijf in Bijlmer Oost binnen twee klikken uw prijs

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie zorgt ervoor dat u online de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf in Bijlmer Oost kan berekenen. Hierna kunt u uw schoonmaakabonnement online afsluiten. Wanneer wij tijdens de samenwerking niet voldoen aan de eisen, dan hanteren wij bij u geen opzegtermijn!

Onze vak schoonmakers:

In Bijlmer Oost wordt er door onze gediplomeerde schoonmaakmedewerkers al bij en aantal kantoren en bedrijven schoon. Elke dag zijn zij bezig bij bedrijven op de Elsrijkdreef, ’s-Gravendijkdreef, Kromwijkdreef, Karspeldreef en het Kraaiennest

Keuze prijsberekening:

Op de onderstaande 3 manieren kan de prijs van uw schoonmaak berekend worden.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier als u al een duidelijk idee heeft van de uren die wij bij u op kantoor moeten schoonmaken. Selecteer het aantal uren en binnen 10 seconden heeft u de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u de verschillende werkkamers en werkplekken in uw kantoor invullen. Wanneer u deze heeft ingevuld kunt u direct u online prijs zien!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs te maken. Na het bezoek bij u op kantoor stelt onze Adviseur een schoonmaakprogramma samen en wordt er een offerte naar u verstuurd.

Of bel direct via 020-8201138!