Bij hét Schoonmaakbedrijf in Bijlmer Centrum binnen twee klikken uw prijs

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie heeft er voor gezorgd dat u online de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf in Bijlmer Centrum kan berekenen. Hierna kunt u direct uw schoonmaakabonnement afsluiten. Wanneer wij tijdens de samenwerking niet voldoen aan uw wensen, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze schoonmakers zijn vakmensen:

In Bijlmer Centrum maken onze gediplomeerde schoonmaakmedewerkers al bij meerdere kantoren en bedrijven schoon. Zij zetten zich iedere dag in bij bedrijven op Daalwijkdreef, Bijlmerdreef, Dollingadreef, Foppingsdreef en rondom het Bijlmerplein en in de Amsterdamse Poort.

Keuze prijsberekening:

Op de onderstaande 3 manieren kunt u de prijs van uw schoonmaak bepalen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier wanneer u al een duidelijk idee heeft van de uren die u wilt dat wij bij u op kantoor schoonmaken. Vul de uren in en binnen 10 seconden heeft u de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u de verschillende werkkamers en werkplekken in uw kantoor invullen om vervolgens direct uw prijs online in te zien!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om online een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs in te boeken. Zij staan dezelfde dag nog voor u klaar. Op basis van het bezoek bij u op kantoor stelt onze Adviseur een schoonmaakprogramma op en wordt er een offerte naar u verstuurd.

Of bel direct via 020-8201138!