Schoonmaakbedrijf op Amstel III/ Bullewijk binnen twee klikken uw prijs

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie maakt het voor u mogelijk dat u online de prijs van de schoonmaak van uw bedrijf op Amstel III/ Bullewijk kan berekenen. Ook kunt u hierna direct uw schoonmaakabonnement afsluiten. Wanneer wij niet voldoen aan uw wensen, dan hanteren wij geen opzegtermijn!

Onze schoonmaakmedewerkers zijn vakmensen:

Op de Amstel III/ Bullewijk wordt er door onze gediplomeerde schoonmakers al bij meerdere kantoren en bedrijven schoon gemaakt. Zij zetten zich iedere dag in bij bedrijven op de Burgemeester Stramanweg, Holterbergweg, Hoogoorddreef, Paasheuvelweg, Muntbergweg, Meibergdreef, Tafelbergdreef, Lemelerbergweg en de Hondsrugweg. Veel van deze locaties hebben uitkijk op de A2.

Keuze prijsberekening:

U kunt op de onderstaande 3 manieren de prijs van uw schoonmaak bepalen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Klik hier wanneer u al een duidelijk idee heeft van de uren die er schoon gemaakt dienen te worden in uw bedrijf? Vul de benodigde uren in en binnen 10 seconden heeft u de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u de verschillende werkkamers en werkplekken in uw kantoor invullen om uw eigen Schoonmaak Pakket samen te stellen. Vervolgens kunt u direct online uw prijs inzien!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Klik hier om online een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs in te boeken. Zij staan morgen al voor u klaar. Op basis van het bezoek bij u op kantoor stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op en wordt er een duidelijke schoonmaakofferte naar u verstuurd.

Of bel direct via 020-8201138!