Ons schoonmaakbedrijf is vaak aan het schoonmaken in de avond op het Zeeburgereiland/ Nieuwe Diep.

Schoonmaakunie kan u als enige schoonmaakbedrijf op het Zeeburgereiland/ Nieuwe Diep het voor u mogelijk maken om de schoonmaak van uw kantoor online bij ons te regelen.

Onze schoonmaakmedewerkers:

Op het Zeeburgereiland/ Nieuwe Diep voeren onze schoonmakers al bij verschillende bedrijven en kantoren de schoonmaak uit. Vaak zijn zij in de weer op de Zuiderzeeweg, Zuider Ijdijk en de Diemerzeedijk.

De prijs voor de schoonmaak direct online te zien:

Als enige schoonmaakbedrijf in Nederland kunt u bij ons online de prijs zien van het schoonmaakonderhoud voor uw kantoor. Bekijk nu snel de prijs door een keuze te maken uit de 3 onderstaande opties.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u hoeveel uren de schoonmaker bij u nodig zal hebben op kantoor? Dan kunt u hier uw benodigde aantal uren invullen en de prijs zien van het schoonmaakonderhoud bij uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Binnen 5 minuten heeft u hier zelf uw Schoonmaak Pakket op gesteld. Vul de verschillende kamers en werkplekke in van uw bedrijf en bekijk uw prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Wilt u graag een afspraak maken met onze Schoonmaak Adviseur. Klik dan hier om online een afspraak in te boeken. Na het bezoek van onze Schoonmaakadviseur wordt er voor uw kantoor een schoonmaakprogramma opgesteld en ontvangt u hierna een overzichtelijke schoonmaakofferte.

 

 Of bel direct via 020-8201138!