Ons schoonmaakbedrijf maakt al bij meerdere bedrijven schoon in de Indische Buurt Oost!

Schoonmaakunie kan u als enige schoonmaakbedrijf in de Indische Buurt Oost de mogelijkheid bieden om u online een overzichtsprijs te geven voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Onze vakmensen in de schoonmaak:

Bij u in de Indische Buurt Oost maken onze schoonmakers al bij meerdere bedrijven, winkels en kantoren schoon. Vaak in de avond zijn zij op de van Insulindeweg, Molukkenstraat, of de Zeeburgerdijk nog hard aan het schoonmaken.

Nu online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor:

Bij ons kunt u als enige schoonmaakbedrijf online de kosten van uw schoonmaak berekenen. Bekijk nu de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor door een keuze te maken uit de 3 onderstaande opties.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u al hoeveel uren er schoon gemaakt dienen te worden in uw kantoor? Bereken dan hier in 30 seconden de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u binnen 4 minuten zelf uw Schoonmaak Pakket samenstellen. Door de schoon te maken ruimtes in te voeren kunt u direct uw prijs bekijken.

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Online kunt u hier een afspraak inboeken met onze Schoonmaak Adviseur. Na het bezoek bij u op kantoor ontvangt u een duidelijke schoonmaakofferte op maat.

 

 Of bel direct via 020-8201138!