Ons schoonmaakbedrijf maakt al veel schoon bij kantoren en bedrijven op IJburg Zuid!

Schoonmaakunie kan als enige schoonmaakbedrijf op Ijburg Zuid u aanbieden om online een prijsoverzicht te maken voor de schoonmaak van uw bedrijf. Hierna kunt u indien u dit wenst direct een schoonmaakabonnement afsluiten.

Onze medewerkers in de schoonmaak:

Op Ijburg Zuid verzorgen onze schoonmakers al bij verschillende bedrijven, winkels en kantoren de schoonmaak. Vanaf de ochtend zijn zij bezig op Krijn Taconiskade, de Pampuslaan, Jan Vrijmanstraat, Eva Besnyostraat en de Emmy Andriessenstraat. Of zij zijn bezig op de Rieteilanden of het Centrum eiland.

De prijs voor de schoonmaak direct online te zien:

Als enige schoonmaakbedrijf in Nederland kunt u bij ons online de kosten van de schoonmaak van uw kantoor berekenen. Bekijk nu snel de prijs door een keuze te maken uit de 3 onderstaande opties.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u hoeveel uren de schoonmaakmedewerker nodig zal hebben? Vul het aantal uren dan hier in en bekijk uw prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Klik hier en binnen 6 minuten heeft u uw eigen Schoonmaak Pakket samen gesteld. Wanneer u de werkruimtes en werkplekken van uw bedrijf invult kunt u direct uw prijs bekijken!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Online kunt u hier een afspraak maken met één van onze Schoonmaak Adviseurs. Na het bezoek bij u op kantoor stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma voor u samen. Aan de hand van dit Schoonmaakprogramma wordt een duidelijke schoonmaakofferte voor u gemaakt.

 

 Of bel direct via 020-8201138!